Sosyal Medya

Güncel

İstanbul’da şiddetli yağış etkili oldu, meteoroloji yeni uyarı yaptı

İstanbul'un bir çok ilçesinde etkili olan sağanak kenti teslim aldı. Trafik durma noktasına gelirken, Meteoroloji yeni uyarı yaptı. Marmara ve Kuzey Ege’de yarın fırtına bekleniyor.



Ä°stanbul'un bir çok ilçesinde etkili olan saÄŸanak kenti teslim aldı. Trafik durma noktasına gelirken, Meteoroloji yeni uyarı yaptı. Marmara ve Kuzey Ege’de yarın fırtına bekleniyor.

Ä°stanbul'un bazı kesimlerinde saÄŸanak yaÄŸmur ÅŸiddetini arttırdı. Sarıyer taraflarında aniden bastıran ve yaklaşık 10 dakika etkili olan yaÄŸmur nedeniyle yollar su kapladı. Trafikte seyreden araçlar ilerlemekte güçlük çekerken yaÄŸmura hazırlıksız yakalananlar zor anlar yaÅŸadı. Öğrenci servisinden inen iki kız öğrenci yol kenarından sel halinde akan su nedeniyle kaldırıma geçmekte zorluk yaÅŸadı.  Bazıları otobüs duraklarına sığındı.

Meteorolojiden yapılan açıklamada ise Marmara ve Kuzey Ege’de fırtına beklendiÄŸi belirtilerek, vatandaÅŸların dikkatli olmaları istendi. Açıklamada, “Rüzgarın yarın (PerÅŸembe) Marmara ve Kuzey Ege’de fırtına (50-75 km/sa) ÅŸeklinde esmesi beklendiÄŸinden yaÅŸanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, çatı uçması vb.) dikkatli olunması gerekmektedir” denildi.

17-09/27/7915656.jpg

Fırtınanın Cumartesi günü akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.